Header afbeelding

Zonwering zomer

Wij bieden u een uitgebreid assortiment zonwering waarmee u de zomer de baas kunt. Met een knikarmscherm, terrasoverkapping, uitvalscherm of bijvoorbeeld parasol kunt u optimaal genieten van zomerse dagen. Ook om het binnen fris en koel te houden bieden we tal van oplossingen. Met screens, jaloezieën, rolluiken of andere binnenzonwering, houdt u de warmte buiten en wordt het interieur beschermd tegen UV-straling.

Een tipje van de sluier

Heeft u al een idee van het soort zonwering dat u wenst? Zoekt u zonwering voor binnen of buiten? Of wilt u de gehele woning nog voor de zomer van zonwering voorzien? Er is heel veel mogelijk; op onze website laten wij u een tipje van de sluier zien. Vanzelfsprekend kunnen wij u in onze showroom uitgebreid en gratis adviseren over de vele soorten en typen zonwering die wij u kunnen leveren. In onze showroom kunnen we u ook de grote variatie in kleuren en dessins van de doeken laten zien en verschillende bedieningssystemen demonstreren.

Naast advisering over, en levering en montage van zonwering, kunnen wij tegen geringe meerkosten ook het jaarlijks onderhoud voor onze rekening nemen. Uw zonwering wordt op tal van punten nagekeken en kleine dingen worden direct hersteld. Op die manier kunt u elke zomer van uw zonwering genieten.