Header afbeelding

Prijs zonwering

De prijs van uw zonwering is van groot belang bij uw aankoopbeslissing. We doen u dan ook graag een interessante aanbieding. Ons assortiment zonwering is groot; screens, jaloezieën, rolluiken, markiezen, knikarmschermen, noem maar op. Voor elke wens aan zonwering hebben we een passende oplossing. Een oplossing die past bij uw eisen, wensen én budget. Neem een kijkje op onze website om een indruk te krijgen van onze mogelijkheden. Of kom langs in onze showroom. U bent van harte welkom.

Budget leidraad

Wij leveren, monteren én onderhouden zonwering in een grote regio rondom onze vestigingsplaats. We leveren goede kwaliteit zonwering tegen een gunstige prijs. Er zijn wat gevels voorzien van zonwering die wij vakkundig hebben geplaatst. Voor een klein bedrag per jaar, kunnen wij uw zonwering onderhouden. Ook als deze niet bij ons aangeschaft is. Tijdens een jaarlijkse onderhoudsbeurt wordt uw zonwering op tal van punten gecontroleerd. Kleine reparaties voeren we ter plekke uit. Met een onderhoudscontract wordt de levensduur van uw zonwering aanzienlijk verlengd!

Kom langs in onze showroom voor vrijblijvend adviesgesprek, een demonstratie of een blik op de vele kleuren en dessins doeken uit onze collectie. En ook uit de uiteindelijke prijs van uw zonwering komen we wel; uw budget is namelijk onze leidraad.